Misja 7

Solucje do Emergency 3

Misja 7

Postautor: sliwma » 22 cze 2007, 10:18

1 x wóz techniczny -3 strażaków
1 x ciężki wóz gaśniczy -3 strażaków
1 x szpital polowy -3 lekarzy 1 para sanitariuszy
1 x radiowóz policyjny-3 policjantów


Wozem technicznym podjedź do tego wraku przy dealerze samochodów. Wysadź tam strażak każ mu wziąć nożyce hydrauliczne i rozcinać wrak.
Jak rozetnie wrak to podjedź polowym wysadź lekarza i lecz. Ciężkim wozem gaśniczym schładzaj tira. Usuń gapiów! Wejdź 2 strażakami do tego rozwalonego budynku. Podnieś 2 ciała wynieś je koło szpitala polowego, którym podjedź koło restauracji. Wysadź lekarzy i lecz tych dwóch. Potem strażakiem rozetnij ciężarówkę i weź rannego. Jednego z rannych wsadź do szpitala a lekarzem lecz kierowcę tira. Jak tir wybuchnie i nie będzie się palić paliwo to ok. Wszystkie jednostki odeślij. Szpital polowy zostaw i podjedź tam koło dealera, wysadź sanitariuszy i zabierz rannego. Lekarzem wejdź do autobusu i odjedź.

99% gwarantuję.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2007, 15:42 przez sliwma, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
sliwma
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 396
Rejestracja: 22 maja 2007, 16:01
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 3

Postautor: zimbul » 22 cze 2007, 16:02

no no całkiem dobrze i ja proponuje jeszcze strażaków do hydrantów wzdłuż tego rozlenago paliwa jakby w razie czego sie zapaliło
Jestem bogiem.... uświadom to sobie.....
zimbul
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1385
Rejestracja: 18 wrz 2006, 21:19
Lokalizacja: Ciechanów
Pochwały: 12

Misja 7

Postautor: sliwma » 22 cze 2007, 16:57

A o tych strażakach zapomniałem zimbul. A radzę też pościnać drzewa.
Awatar użytkownika
sliwma
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 396
Rejestracja: 22 maja 2007, 16:01
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 3

Postautor: zimbul » 22 cze 2007, 19:32

jak bedziesz schładzał cały czas cysterne to sie nic nie zapali ale na wszyelki wypadek można i obowiązkowo zatrzymac ruch ludzi i samochodów na tej ulicy gdzie jest rozlane paliwo
Jestem bogiem.... uświadom to sobie.....
zimbul
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1385
Rejestracja: 18 wrz 2006, 21:19
Lokalizacja: Ciechanów
Pochwały: 12

Postautor: down180 » 24 cze 2007, 23:59

A po co to wszystko?Moja solucja:
________________________________________________________
Potrzeba:
_ _ _ _ _ _
-1 wóz techniczny z 3 strażakami
-4 ambulanse(karetki :D )
-1 opancerzony wóz gaśniczy(bez str.)
-Furogon policyjny(ew.2)wypełniony policjantami
-laweta(opocjonalnie)

________________________________________________________
Misja:

_ _ _ _

Jedziesz(NIE ZA BLISKO) wszystkimi(oprócz lawety) do miejsca katastrofy.Polecam postawienie policjanta ulicę za miejscem katastrofy i nakzać OBJAZD.Zaczynasz schładzać(opancerzonym wozem)cysternę.W międzyczasie wysiadasz strażakami i wyjmujesz ludzi:z restauracji,z cysterny i z wraku(tego co przeszkadza w ruchu-zagradza drogę).Wszystkich odwozisz do szpitala,(OPOCJONALNIE)zabierasz wrak/i.
Później zabierasz wszystkich ludzi z miejsca katastrofy(polecam aresztować,a gdy furgony będą pełne ściągnąć kolejny,albo zablokować ruch.PAMIĘTAJ!!!Cysterna wybucha(chyba)po 8 minucie gry.Lepiej abyś zdążył ewakuować teren bo może być źle...Po wybuchu nic się nie powinno stać.Zrób co każą w zadaniach(jak jeszcze czegoś nie zaliczyłeś)i zwijaj sie do bazy.
Since 2007 - retried.
down180
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 226
Rejestracja: 07 cze 2007, 21:11
Pochwały: 7

Postautor: sliwma » 03 lip 2007, 07:02

Ale wraków nie trzeba zabierać.
Awatar użytkownika
sliwma
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 396
Rejestracja: 22 maja 2007, 16:01
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 3

Postautor: down180 » 03 lip 2007, 20:29

Ale wraków nie trzeba zabierać.



Powiedziałem że wraki można,lecz nie trzeba zabrać(Opcjonalnie).

Pozatym mam pytanie.Co trzeba zrobić aby zamiast słowa "cytat" było:(np.)sliwma napisał:?? Proszę o odpowiedź!
Since 2007 - retried.
down180
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 226
Rejestracja: 07 cze 2007, 21:11
Pochwały: 7

Postautor: sebacyw » 03 lip 2007, 20:39

down180 pisze:Pozatym mam pytanie.Co trzeba zrobić aby zamiast słowa "cytat" było:(np.)sliwma napisał:?? Proszę o odpowiedź!



[quote="nick"] w miejsce "nick" wpisujemy nazwe usera, dalej wpisujemy treść i zamykamy.
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: Carman » 03 lip 2007, 20:59

Albo prościej, zaznaczamy tekst do zacytowania na stronie i klikamy w "Zacytuj zaznaczone". Wszystko od razu pojawi się w menu wpisywania posta.
Awatar użytkownika
Carman
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 2041
Rejestracja: 18 paź 2006, 15:31
Lokalizacja: Kozy k. Bielska-Białej
Ostrzeżenia: -1
Pochwały: 76

Postautor: Radek_1 » 03 lip 2007, 21:03

Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Postautor: down180 » 04 lip 2007, 13:04

Dobra test:
Carman pisze:Albo prościej, zaznaczamy tekst do zacytowania na stronie i klikamy w "Zacytuj zaznaczone". Wszystko od razu pojawi się w menu wpisywania posta.



Jak będzie ok. to dzięki.
Since 2007 - retried.
down180
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 226
Rejestracja: 07 cze 2007, 21:11
Pochwały: 7


Wróć do Solucje - Em 3

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron