patch pomocy!!!

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

patch pomocy!!!

Postautor: ponti66 » 18 cze 2008, 13:16

czy ma ktoś linka z patchem do EM3 !proszę o pomoc!

a ten na tej stronie nie działa a potrzebuje go bo ModInstaller mi nie działa

Edit by bercik
prosimy nie pisac jednego posta pod drugim ... prosimy edytowac posty ...

scalilem ...
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: Carman » 18 cze 2008, 14:16

Musi działać. Masz jakiś komunikat o błędzie?
Awatar użytkownika
Carman
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 2041
Rejestracja: 18 paź 2006, 15:31
Lokalizacja: Kozy k. Bielska-Białej
Ostrzeżenia: -1
Pochwały: 76

Postautor: ponti66 » 18 cze 2008, 16:11

emergency 3 is not propely installed please reinstall
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: bercik » 18 cze 2008, 18:07

to wyglada na problem z sciezka do miejsca instalacji EM3 zapisana w rejestrze windows ... najlepiej zrobic to co sugeruje czyli przeinstalowac gre ... no chyba ze to pirat (to zgodnie z regulaminem nie pomagamy)
"God, root, what is difference?"

Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu WWW poświęconego szeroko rozumianej "komputerologii" - http://www.opcode.eu.org/ - tam również więcej informacji o mnie.
Awatar użytkownika
bercik
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 675
Rejestracja: 11 lis 2003, 20:41
Pochwały: 15

Postautor: ponti66 » 18 cze 2008, 18:50

próbowałem re-instalować grę 3 razy
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: pogromca_ognia » 18 cze 2008, 19:41

czyli odpowiedz jest jedna masz pirata
emergency 4 mi nie chodzi a emergency 3 chodzi chociaz opiera sie na tym samym silniku graficznym i jak tu nie byc tolerancyjnym dla WINDOWSA?!
pogromca_ognia
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 409
Rejestracja: 06 mar 2008, 09:12
Lokalizacja: Ciechanów
Pochwały: 6

Postautor: RODRIGEZ » 18 cze 2008, 20:29

i to w dodatku RIP-a
___________________________________
Największa,Najnowocześniejsza Remiza w Polsce - Bielsko-Biała.Mistrzowie Polski w Ratownictwie Medycznym PSP Bielsko - Biała
___________________________________
Awatar użytkownika
RODRIGEZ
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 996
Rejestracja: 29 maja 2008, 19:44
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 22

Postautor: ponti66 » 19 cze 2008, 11:45

nie rozumiem bo jak miałem EM4 też kopię to Mod Installer chodził :(
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: Dawideas » 19 cze 2008, 11:48

Fakt... pewnie nie ma rejestrów które pojawiają się tylko przy pełnej instalacji a nie tylko kilku plików.
Wobec problemów podchodź zawsze z zimną krwią, wszystko da się rozwiązać poświęcając temu uwagę i chwilę rozwagi.
Szukaj - by ułatwić sobie i innym życie, dopiero gdy uznacie, że to daremne. Poproście o pomoc.
Dawideas
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 981
Rejestracja: 30 mar 2007, 16:14
Lokalizacja: Mikołów
Pochwały: 29

Postautor: ponti66 » 19 cze 2008, 11:49

a czy można coś z tym zrobić żeby ten Mod Installer chodził
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: Carman » 19 cze 2008, 11:50

Tak. Można iść do sklepu i kupić oryginał.
Awatar użytkownika
Carman
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 2041
Rejestracja: 18 paź 2006, 15:31
Lokalizacja: Kozy k. Bielska-Białej
Ostrzeżenia: -1
Pochwały: 76

Postautor: ponti66 » 19 cze 2008, 11:54

ale czy nie można zrobić czegoś z tym co teraz mam
Awatar użytkownika
ponti66
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 120
Rejestracja: 09 cze 2008, 17:39
Lokalizacja: gorlice
Pochwały: 2

Postautor: pogromca_ognia » 19 cze 2008, 12:09

gdzies na forum byl post w ktorym jeden z userow podal linijke w rejestrze kora trzeba poprawic jest takie powiedzenie "kto szuka nie bladzi"
emergency 4 mi nie chodzi a emergency 3 chodzi chociaz opiera sie na tym samym silniku graficznym i jak tu nie byc tolerancyjnym dla WINDOWSA?!
pogromca_ognia
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 409
Rejestracja: 06 mar 2008, 09:12
Lokalizacja: Ciechanów
Pochwały: 6

Re: patch pomocy!!!

Postautor: mateusz998 » 11 maja 2011, 13:50

Ja nie moge uruchomić modinstallera.
mateusz998
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 4
Rejestracja: 19 mar 2011, 16:11

Re: patch pomocy!!!

Postautor: Snook » 11 maja 2011, 18:59

po 1. nie odświeżaj tematu z przed prawie trzech lat. Jedno ostrzeżenie to za mało ? Wydaje mi się, że odpowiedź została udzielona przez Bercika. Piractwu nie pomagamy. Zgłaszam twój post, ponieważ to już nie pierwszy raz się zdarzyło (nabijanie postów i odświeżanie).
Pozdrawiam.
Snook
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 608
Rejestracja: 21 sie 2010, 14:40
Lokalizacja: Włocławek
Pochwały: 8


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron