edycja modeli (+ nowy samochod)

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

Postautor: _maroko.nine.one » 24 sty 2006, 20:07

step 1:
Wait for next version of LA mod.
step 2:
Wait for next version of LA mod.
step 3:
Wait for next version of LA mod.
step 4:
At the first sign of Hoppah being ready to release it, stay in the LA mod topic 24/7, waiting for the release
step 5:
install LA mod update
step 6:
play it


Moja mama by nawet dała radę to przetłumaczyć, a po angielsku słowa prawie nie umie powiedzieć.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: GRZEHO » 24 sty 2006, 20:07

Wyda na 10000% ja zawsze sprawdzam i narazie nic. forum www.emergency3.net
Awatar użytkownika
GRZEHO
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 810
Rejestracja: 30 sie 2005, 17:16
Lokalizacja: BIELSKO BIAŁA. . . . . . .
Użytkownik zbanowany

Postautor: --Krzysiek-- » 24 sty 2006, 20:20

wiem o tym forum tylko nie umiem zabardzo angielskiego
Super mody Los Angeles są surer !!! :)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: GRZEHO » 24 sty 2006, 21:30

Jak byśmy mieli takiego Hoppaha to nasz mod też byłby super
Awatar użytkownika
GRZEHO
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 810
Rejestracja: 30 sie 2005, 17:16
Lokalizacja: BIELSKO BIAŁA. . . . . . .
Użytkownik zbanowany

Postautor: sebacyw » 24 sty 2006, 22:03

a ja znalazłem darmowom wersję 8) :arrow:
http://www.zmodeler2.com/files/zmodeler2.zip
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 24 sty 2006, 22:18

sebacyw pisze:a ja znalazłem darmowom wersję 8) :arrow:
http://www.zmodeler2.com/files/zmodeler2.zip


Wiesz jak to używać ??? :) Bo nie mam pojęcia :)

będziecie robic nowe pojazdy i budynki

ten Hoppah to złota rączka :) :)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 24 sty 2006, 22:33

Nie bójcie się, to rzeczywiście jest darmowa wersjia, ale :demo", w któreym nie można importować plików V3O. A nie sprawdziłem czy nie da się exportować do V3O...
<sprawdzam>
Są problemy, ale nie napisali mi, że muszę rejestrować się...
<sprawdzam dalej>
WIELKI LÓL

Zdaje się, że się da!

EDIT

Wielka seria moich błędów :) .
Patrzcie sami
Obrazek

Tekstury jeszcze nie ma, trzeba zrobić.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 24 sty 2006, 22:56

Jak to sie robi troche to kumam ale nie zabardzo ?? :?
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: sebacyw » 24 sty 2006, 22:56

jeżeli chcecie zobaczyć zdjęcia przydatne do zrobienia pojazdów pożarniczych to wejćće tu
http://emergency.gry-online.pl/forum/vi ... c&start=15
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: _maroko.nine.one » 24 sty 2006, 23:00

Z tej samej strony zessałem jeszcze pack przygładowych plików do em3 w formacie z3d (format domyślny zmodelera). Otworzyłem przypdkowy plik, którym był właśnie ten domek widoczny na screenie i wyexportowałem go do V3O i wstawiłem do gry(jako pojazd, bo najszybciej bym to zrobił).

Podstawy obsługi zmodelera znam, bo kiedyś prubowałem się tym bawić w robienie wozów do gta(nie wychodziło, ale nie przejmujmy się :D ). Mogę za jakiś czas napisać krótki poradnik, albo poprostu poszukajcie w necie.

jeżeli chcecie zobaczyć zdjęcia przydatne do zrobienia pojazdów pożarniczych to wejćće tu
http://emergency.gry-online.pl/forum/vi ... c&start=15


:?

Poco to komu? Każdy kto umie zrobić taki pojazd umie też znaleść zdjęcia takiego pojazdu...
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 25 sty 2006, 12:47

A po Poradniku sie poducze i bęnde prubował robić auta do moda :) :D
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 25 sty 2006, 13:31

No czy ja wiem? Robienie aut nawet mi niezbyt wychodziło. Poradników można też poszukać na stronach o gta, np http://www.zaibatsu.pl. Kiedyś miałem świetny poradnik najleprzego w tamtych czasah modelmakera, ale już nie pamiętam jak się nazywał.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 25 sty 2006, 15:28

Mam pytanie czy w Pl modzie będzecie robić nowe rzeczy tak jak Hoppah ??? :?: :?: :o
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 25 sty 2006, 15:44

Pytanie zbyt ogulne. Postaram się zrobić coś w stylu mapy freeplay z jego modu, ale nie to, że wszytko zgapimy. Zrobimy coś takiego jak chyba w każdym modzie z nową mapą freeplay, tzn szpital, policja i straż. Tak jak to zrobił hoppah z funkcią połuż rannego do szpitala czy podejrzaneko do więzienia zrobimy. Coś takiego już wymyśliłem wczośniej i było wcześniej w misji 19 z katastrofą klimatyczną.

Co do modeli to się zobaczy.

Bercik pracuje nad nowym skryptem dla at, dzięki czemu będą mogli strzelać ogniem ciagłym a nie tymi pistolecikami.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 25 sty 2006, 15:47

Bardziej chodzi mi o auta ??? :?:
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

PoprzedniaNastępna

Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron