jak dodawac samochody ?????

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

jak dodawac samochody ?????

Postautor: GRZEHO » 07 paź 2005, 20:14

Mam pytanie jak można dodawać zrobione przez siebie modele do gry. Zrobiłem samochód dodatkowy i dałem to jako clone żeby wrazie czego usunąć . I mam pytanie jak tego klona dodać ????????????

p.s Jestem w trakcie tworzenia hummera H1
Awatar użytkownika
GRZEHO
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 810
Rejestracja: 30 sie 2005, 17:16
Lokalizacja: BIELSKO BIAŁA. . . . . . .
Użytkownik zbanowany

Postautor: bercik » 08 paź 2005, 12:14

sproboj powielic wpis konfiguracji samochodu w pliku /Data/Specs/vehicles.xml ... zmieniajac sciezki na sciezki do swojego samochodu ... tam tez okreslasz jakiej grupy i jakie wyposarzenie w polu informacyjnym ma sie pojawiac w pojezdzie (o tym wiecej bylo na forum)

ps.1 czekam z niecierpliwoscia na H1
ps.2 uzywaj tematow postow ktore cos mowia o tresci
"God, root, what is difference?"

Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu WWW poświęconego szeroko rozumianej "komputerologii" - http://www.opcode.eu.org/ - tam również więcej informacji o mnie.
Awatar użytkownika
bercik
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 675
Rejestracja: 11 lis 2003, 20:41
Pochwały: 15

Postautor: << Krzysiek >> » 16 lis 2005, 17:14

a jak wstawić pojazdy sciągnięte z internetu a dokładnie z www.em-mods.de/ ???

Z gory big dzienki !!!
<< Krzysiek >>
 

Postautor: bercik » 16 lis 2005, 18:23

jezeli jest to mod (pliki *.em3mod) to instalujesz przez ModInstaller.exe a jezeli pojedynczy samochod to jak wyzej ...
"God, root, what is difference?"

Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu WWW poświęconego szeroko rozumianej "komputerologii" - http://www.opcode.eu.org/ - tam również więcej informacji o mnie.
Awatar użytkownika
bercik
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 675
Rejestracja: 11 lis 2003, 20:41
Pochwały: 15

Postautor: << Krzysiek >> » 17 lis 2005, 15:34

a można troche dokładniej bo ja niekumam tego << Krzysiek >>
<< Krzysiek >>
 

Postautor: Gość » 26 lut 2006, 04:39

skond wrzosc ten program ModInstaller prosze pomuszcie
Gość
 

Postautor: Zari » 26 lut 2006, 09:33

jest on w patchu 1.3
jesli szukasz tego patcha do angielskiej wersji zapraszam TU
emerytowany MODELER
Awatar użytkownika
Zari
Starszy kapitan
Starszy kapitan
 
Posty: 2143
Rejestracja: 04 lut 2006, 14:42
Lokalizacja: Siedlce/Warszawa
Pochwały: 104


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość