MOD PL v0.1b JEST DOSTĘPNY!!

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

Postautor: sebacyw » 30 sty 2006, 22:50

musze się go spytać
czy mi pomoże :D
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: Arafat » 31 sty 2006, 16:41

Ta zielona terenówka to zapewne wóz AT :wink:
Arafat
 

Postautor: Arafat » 31 sty 2006, 16:43

Przydała by się też strzelba gładkolufowa z pociskami niepenetrującymi :D
Arafat
 

Postautor: _maroko.nine.one » 31 sty 2006, 17:17

Jeśli dla ciebie furgonetka jest terenówką to ty chyba.. Zgadłeś, zresztą nie trudno zgadnąć, jak pojazd ma nazwę at transporter :? .

Z twojej iniciatywy stwierdziłem, że w modzie powinno być około 50 jednostek bronie dla policjantów, poczynając od walthera p99, przez MP5SD06, TEG 22 a na granatnikach 40mm H&K kończąc. Oczywiście nie zapomnimy zrobić kilkudziesięciu typów pocisków.

A tak na serio, to najwyżej zrobimy 3 rodzaje broni i jak się uda 2 typy ubranek.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: Gość » 02 lut 2006, 14:03

ej ten plik odpalilem modem installerem po czym uruchomilem gre i wchodzac do modyfikacji wczytalem ten mod ale po kliknieciu na wczytaj wyszlo mi do glownego menu gry. jak to odpalic ?
Gość
 

Postautor: Gość » 02 lut 2006, 14:47

gralem, gralem i czemu wszystkie wozy sa takei same, mialy byc inne tekstury :/
Gość
 

Postautor: --Krzysiek-- » 02 lut 2006, 15:03

to jest dopiero 1 wersja co ty myślałeś/aś że odrazu będzie super :) :D
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 02 lut 2006, 15:47

Anonymous pisze:ej ten plik odpalilem modem installerem po czym uruchomilem gre i wchodzac do modyfikacji wczytalem ten mod ale po kliknieciu na wczytaj wyszlo mi do glownego menu gry. jak to odpalic ?


Ty to potrafisz człowieka rozśmieszyć hehe. Mod ci się wtedy już WŁADOWAŁ i możesz zacząć kampanię.

Anonymous pisze:gralem, gralem i czemu wszystkie wozy sa takei same, mialy byc inne tekstury :/


Pokaż mi gdzie jest to napisane, a jeżeli znajdę posta, który mówi, że jest wręcz przeciwnie to...
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: Gość » 02 lut 2006, 16:04

to...


stawiam ci piwo :)
Gość
 

Postautor: _maroko.nine.one » 02 lut 2006, 16:10

jest parę wozów bez zmienionych textur

Pierwrzy ppost w tym temacie mówiąc ściślej.

Piwo możesz mi podesłać pocztą, albo postawić osobiście we Wrocławiu :) .

I jakie wszytkie wozy są takie same? Takich samych jest niewiele.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: xexexe. » 02 lut 2006, 16:41

Piwo juz jedzie :D jezeli nie przywiozą go w ciągu 2 dni to oznacza ze poczta polska to piwo wypila bez ciebie ;]


jakie wszytkie wozy są takie same?


tu chodzilo mi o to ze sa takie same czyli bez zmian jak w orginalnej grze

pozdro ;]
xexexe.
 

Postautor: _maroko.nine.one » 02 lut 2006, 19:34

Ale nie wszytkie są takie, tylko niektóre. W sporej części pozmienialiśmy tekstury.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: xexexe. » 02 lut 2006, 22:28

ty a sciagales ten mod ?

http://www.emergency3.info/index.php?page=download&action=file&id=26

Gdyby to nie byl mod to bylo by to zapewne Emergency 4 beta :D


p.s zrob cos takiego ;] mod pl v1.0 ;]
xexexe.
 

Postautor: Lukas » 03 lut 2006, 14:58

gratulacje! kawal zaje### roboty :D
Lukas
 

Postautor: _maroko.nine.one » 03 lut 2006, 20:26

Niemieckich modów raczej nie lubię. Nie wyrużniały się jakimis nowymi pojazdami. Rewolucję dopiero zrobił Hoppah swoim la modem. Hamburtg mod w porównaniu z innymi modami jest słaby, a z tego co wiem hamburg mod wydawany juz był parę tygodni po premierze gry. Był on porównywalny z tą wersją co mi pokazałeś.

Było by tez lepiej, gdybys pisał o tym w np temacie Najciekawsze MODY do EMERGENCY 3, bo robisz na forum burdel.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

PoprzedniaNastępna

Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość