MOD PL v0.1b JEST DOSTĘPNY!!

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

Problem

Postautor: Parkour » 29 kwie 2006, 15:09

Kupa mam mod instalera (orginał PL)

Obrazek
marcin5555512@wp.pl
skiner pl mod
Awatar użytkownika
Parkour
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 970
Rejestracja: 23 kwie 2006, 17:14
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 5

Postautor: _maroko.nine.one » 29 kwie 2006, 15:21

Bo już masz moda zainstalowanego...
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: Zari » 29 kwie 2006, 16:47

albo masz folder o takiej samej nazwie
emerytowany MODELER
Awatar użytkownika
Zari
Starszy kapitan
Starszy kapitan
 
Posty: 2143
Rejestracja: 04 lut 2006, 14:42
Lokalizacja: Siedlce/Warszawa
Pochwały: 104

Postautor: Eddy » 26 sie 2006, 17:41

ŚMIGŁOWIEC STRAŻY POŻARNEJ!!!
niema go a powien być...
przydałby się ( w oryginalnym e3 ) w misj 10 co byli demonstranci ale trzeba by zrobić także skrypt pozwalający lądowac na nim albo line po której można by sie spuszczać ( szczać ;P ) :mrgreen:
Awatar użytkownika
Eddy
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 296
Rejestracja: 07 cze 2006, 19:47
Pochwały: 6

Postautor: _maroko.nine.one » 26 sie 2006, 19:49

Eddy pisze:ŚMIGŁOWIEC STRAŻY POŻARNEJ!!!
niema go a powien być...


O takowym za bardzo nie słyszałem, a jesli takowy jest, to nie jest zbyt znany i dlatego w modzie go nie było.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: Wiktor2006 » 02 maja 2007, 17:17

Kurde skąd wziąść tego mod instalatera????
Wiktor2006
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 maja 2007, 15:35

Postautor: sebacyw » 02 maja 2007, 17:34

Wiktor2006 pisze:Kurde skąd wziąść tego mod instalatera????

Eh, lenistwo się rozszerza na tym forum [*]
Zapraszam do PANA "szukaj" który znajduje się u góry strony...
No ale zrobie wyjątek i podam leniwym
MOD INSTALER ZNAJDUJE SIE W KATALOGU EMERGENCY-było o tym pisane juz "100 razy"
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: Wiktor2006 » 02 maja 2007, 21:01

No dobra dzieki...

Mam jeszcze pytanie.
mam instrukcje do robienia modów tylko zkąd wżiąźć edytor?? nie mam czegoś podobnego w katalogu grą!! Trzeba to pobrać z neta??
Wiktor2006
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 12
Rejestracja: 02 maja 2007, 15:35

Postautor: sebacyw » 02 maja 2007, 21:21

Edytor również znajduje sie gdzieś w katalogu z grą, musiał byś poszukać bo w grę tą grałem ostatnio chyba z rok temu, tak wiec nie pamietam dokladnie w ktorym to katalogu sie znajduje/poszukaj: "Start-wszystkie programy-katalog z emergency, i zobacz czy nie ma czegos związanego z "editor"'
Jeśli nic takiego nie bedzie, to przeszukaj katlog z gra który znajduje się na dysku.
Pozdrawiam
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: Zari » 02 maja 2007, 22:32

w katalogu z gra nie ma
aby uruchomić edytor wejdź w menu start i tam będzie ewentualnie zrob skrot do głównego pliku exe i uruchom go z parametrem(nie pamietam jakim)
emerytowany MODELER
Awatar użytkownika
Zari
Starszy kapitan
Starszy kapitan
 
Posty: 2143
Rejestracja: 04 lut 2006, 14:42
Lokalizacja: Siedlce/Warszawa
Pochwały: 104

Postautor: COMMANDER » 02 maja 2007, 22:49

Ja mam taki
"E:\EMERGENY 4 GAME\EM4.exe" -editor
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Postautor: Dawideas » 02 cze 2007, 19:30

Jak widzę prace nie posunęły się zbyt daleko a szkoda. Jeśli ktoś tworzy nadal PL moda to niech da znać. Polacy powinni lepiej wypaść w tworzeniu modów.
Dawideas
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 981
Rejestracja: 30 mar 2007, 16:14
Lokalizacja: Mikołów
Pochwały: 29

Re: MOD PL v0.1b JEST DOSTĘPNY!!

Postautor: Devon » 27 sty 2008, 23:21

_maroko.nine.one pisze:No tak jak w temacie :] .
http://www.akron.wroc.pl/~maroko_91/EM3-mod/mod_pl_v0.1.zip

Krótki opis moda: Mod jest wersią beta, wiele rzeczy może nie działać prawidłowo. Nie ma opisów misji itp, bo mieliśmy z tm problemy. Nie ma obrazków pojazdów, z tym też mieliśmy problemy, jest parę wozów bez zmienionych textur. Wszytkie te problemy postaramy się usunąć w kolejnej wersji(v0.2b) moda.

Życzę powodzenia w niesieniu pomocy :D .


a czy ktoś ma może screeny ? tego moda
[color=#0000BF][b]Pozdrawiam Devon![/b][/color]
Devon
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 39
Rejestracja: 12 lut 2005, 19:08
Lokalizacja: Brzeg

Postautor: Radek_1 » 28 sty 2008, 14:20

Screenów nie mam, ale tutaj można ściągnąć i samemu sprawdzić :)
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Postautor: Piotrek94 » 14 mar 2008, 15:35

W tym modzie jest mniej pojazdów niż było w oryginale! I są złe opisy do misji...
Piotrek94
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 18
Rejestracja: 14 mar 2008, 15:01

PoprzedniaNastępna

Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron