cwaniaki

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

cwaniaki

Postautor: GRZEHO » 28 sty 2006, 23:45

Patrzcie jacy niemcy są cwani zrobili sobie motopompe

http://emergency-forum.de/thread.php?th ... r=0&page=1

moży by można było też coś wymyślić np działka stacjonarne tak jak jest w winterbergu strażak rozkłada działko gdzie chce i gasi. W winterbergu jest tez cos co mi sie bardzo podoba a nie powinno byc trudne a mianowicie można włączyc syrene kiedy się chce i wyłączyc to jest bardziej realistyczne
Awatar użytkownika
GRZEHO
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 810
Rejestracja: 30 sie 2005, 17:16
Lokalizacja: BIELSKO BIAŁA. . . . . . .
Użytkownik zbanowany

Postautor: --Krzysiek-- » 04 lut 2006, 19:34

Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: Khan34 » 05 lut 2006, 17:37

Ten samolocik piękny. Nałożyć teksturki zrobić jakąś misje i będzie super :D
Awatar użytkownika
Khan34
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 15
Rejestracja: 28 gru 2003, 13:07
Lokalizacja: Krzeszowice koło Krakowa

Postautor: _maroko.nine.one » 06 lut 2006, 14:51

Hoppah pokazywał wcześniejsze screeny swojego pojazdu (strona wcześniej). Kolejną stronę wcześniej tzn na 3 pokazywał, nawet ładego hummera policji
http://img458.imageshack.us/my.php?image=hummerh2lasdbyhoppah2fr.jpg
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: sebacyw » 06 lut 2006, 19:18

ja zakładam mod o to jeden screen z niego
Obrazek
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: _maroko.nine.one » 06 lut 2006, 20:42

No ja tam jakiejś rewelacji nie widzę, ale zawsze coś :) . Widzę tu tylko ruiny kina, kilkanaście pojazdów ratunkowych, sprzęt budownlany. Poprostu załadowałeś pierwrzą misję, poprzestawialeś conieco, dodałeś ruiny kina i pojazdy i wzasadzie tyle.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 06 lut 2006, 21:17

Oco chodzi w tej misji ??? :?: :?: :?: :wink:
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 06 lut 2006, 21:47

Mi się zdaje, ze o nic. Gościu kombinował z mapą, moze nie wyszło za rewlelazyjnie, no ale dopiero się uczy :wink: .
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: sebacyw » 08 lut 2006, 17:56

a propo :(
niewiem jak kurna zrobić tego moda
bo zakładam już moda i we folderze mods są jakieś jeszcze foldery np
muzyka
ale nic w nich niema
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 08 lut 2006, 18:01

Ucz sie Ucz Chłopie Bo to nie łatwa rzecz :) :)

(SAM Nie Umie) 8) :)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: _maroko.nine.one » 08 lut 2006, 22:13

Te puste katalogi mozesz usunąć, narazie na nic ci się nie przydadzą. Jak edytor będzie coś musiał wgrać, to stworzy ten katalog i wgra tam plik.

Co do katalogu Audio, to na nic ci się nie przyda, no chyba, ze będziesz dodawać dźwięki, np nową muzykę do menu.
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: sebacyw » 08 lut 2006, 23:09

hm :?
bo stworzyłem nowego moda (automatycznie się tworzy we folderze "mods"no i był jeden jedyny plik zdaje się że z mapą
ale gdy chce go wgrać do modyfikacji to nic i tak się nie wgrywa
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5

Postautor: _maroko.nine.one » 08 lut 2006, 23:16

Jeżeli zrobiłeś misję, masz ją w katalogu modu w maps/m01.e3m to po przełączeniu do tego twojego moda i wystartowaniu pierwrzej misji powinno wszytko grać.

Możliwe, ze nic ci nie działa, bo misję masz nazwaną inaczej niż m01.em3
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: sebacyw » 09 lut 2006, 00:12

i chyba msz racje że mam źle nazwaną :wink:
Moje zdjecia lotnicze na
Photo-EPBY
Jp.net
>
My gg->9549624
Awatar użytkownika
sebacyw
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 784
Rejestracja: 30 gru 2005, 14:57
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 5


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron