Problem z zmodelerem

Rozmowy na tematy związane z modami do Emergency 4.

Problem z zmodelerem

Postautor: konzo » 09 gru 2012, 20:29

Witam. Mam problem. chce model z EM4 wykonwerterowac do .3ds. Podczas proby wyswietla sie taki blad "an unknown error occurred while accessing the file". Co moze byc przyczyna tego bledu ?
GG: 12587018 :D.

"Iść tam skąd wszyscy uciekają"
Awatar użytkownika
konzo
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 206
Rejestracja: 03 cze 2011, 21:25
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 8

Re: Problem z zmodelerem

Postautor: waldekpolkowice » 09 gru 2012, 20:52

Spróbuj z inną wersją zmoda lub zainstaluj visual c+++
Najlepszą niespodzianką jest brak niespodzianek
MAM NOWE GG. MOJE GG - 47676401
Facebook Waldemar Szańkowski
Awatar użytkownika
waldekpolkowice
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1958
Rejestracja: 01 lip 2011, 19:18
Lokalizacja: Polkowice
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 65

Re: Problem z zmodelerem

Postautor: konzo » 09 gru 2012, 21:22

visuala zainstalowalem.
Na innej wersji tez probowalem. I nici
GG: 12587018 :D.

"Iść tam skąd wszyscy uciekają"
Awatar użytkownika
konzo
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 206
Rejestracja: 03 cze 2011, 21:25
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 8

Re: Problem z zmodelerem

Postautor: Mikolaj123 » 15 cze 2018, 21:46

Konzo,też mam ten sam problem gdy sklejony model chce wyimportować do pliku V3O to też mi wyskakuje "an unknown error occurred while accessing the file"
Mikolaj123
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 3
Rejestracja: 14 cze 2018, 13:49


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości