Personel

Rozmowy na tematy związane z modami do Emergency 4.

Personel

Postautor: klamka171 » 15 paź 2015, 14:54

Jak dodać nowy personel do em4 ? Mianowicie do PL MOD 1.0 :) Chodzi o skopiowanie policjanta i zmienienie "munduru"
JEŚLI POMOGŁEM DAJ + :)

JRG 3 KIELCE
M.IN
SLRR Isuzu
GCBA-Rt 5/40/4 - MAN
klamka171
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 121
Rejestracja: 10 lip 2012, 20:24
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 3

Re: Personel

Postautor: gagar » 18 paź 2015, 19:04

Tak jak pojazd tyle, że zamiast w vehicle wchodzisz w person.
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
gagar
Młodszy kapitan
Młodszy kapitan
 
Posty: 2333
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard
Pochwały: 95

Re: Personel

Postautor: klamka171 » 18 paź 2015, 21:24

no właśnie mam ten problem że wszystko robię a jak wybieram pojazd to dalej nie mam tego personelu :(
JEŚLI POMOGŁEM DAJ + :)

JRG 3 KIELCE
M.IN
SLRR Isuzu
GCBA-Rt 5/40/4 - MAN
klamka171
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 121
Rejestracja: 10 lip 2012, 20:24
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 3

Re: Personel

Postautor: gagar » 18 paź 2015, 21:42

Bo musisz nowy personel dodać w edytorze, w Units pojazdu zmienić nazwę personelu/ w pliku freeplay dodać personel/ wszystko identycznie jak byś nowy pojazd z moda dodawał.
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
gagar
Młodszy kapitan
Młodszy kapitan
 
Posty: 2333
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard
Pochwały: 95

Re: Personel

Postautor: klamka171 » 19 paź 2015, 00:35

Gdzie mam zrobić ten wpis ? Bo wszystko chyba dodałem ok bo w edytorze mam ten nowy personel skin jest wszystko ok, ale w grze go nie ma :/ Pomimo tego że przypisany jest nawet w units pojazdu do niego
JEŚLI POMOGŁEM DAJ + :)

JRG 3 KIELCE
M.IN
SLRR Isuzu
GCBA-Rt 5/40/4 - MAN
klamka171
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 121
Rejestracja: 10 lip 2012, 20:24
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 3

Re: Personel

Postautor: gagar » 19 paź 2015, 17:13

Teraz dokładnie nie pamiętam jak to w PL modzie robiłem, ale w specs jest taki plik jak portraits i tam też się wpisy robiło.
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
gagar
Młodszy kapitan
Młodszy kapitan
 
Posty: 2333
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard
Pochwały: 95

Re: Personel

Postautor: klamka171 » 22 paź 2015, 16:13

No właśnie o to chodzi że zrobiłem te wpisy i dalej nie mam tej ikony żeby wybrać ten nowy personel :/

-- 22 paź 2015, 16:13 --

Ok problem rozwiązany :D Po prostu w unit w "Unit ID" zamiast nazwy unit id wpisywałem nazwę prototypes :D . Ale dzięki za chęci pomocy :D
JEŚLI POMOGŁEM DAJ + :)

JRG 3 KIELCE
M.IN
SLRR Isuzu
GCBA-Rt 5/40/4 - MAN
klamka171
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 121
Rejestracja: 10 lip 2012, 20:24
Lokalizacja: Kielce
Pochwały: 3


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości