Tłumaczenie, wersja 0.4 - błędy

Rozmowy dotyczące piątej części gry, Emergency 2012.

Tłumaczenie, wersja 0.4 - błędy

Postautor: Radek_1 » 19 lis 2010, 23:52

Prosimy w tym temacie zgłaszać błędy, które zauważycie w tłumaczeniu. Tłumaczenie nie ma polskich literek!.

Prosimy o opis błędu, gdzie on wystąpił (free play [który tryb], misje[która] multiplayer, które okienko) w jakich okolicznościach, aby jak najłatwiej nam było znaleźć i poprawić.

Przy okazji, jeżeli chcecie nam w jakiś sposób podziękować klikajcie w niebieskie linki z reklamami raz dziennie :)
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Re: Tłumaczenie, wersja 0.4 - błędy

Postautor: mentosik1256 » 20 lis 2010, 16:01

Witam. Po pierwsze chciałbym podziękować serdecznie za spolszczenie ;) Ułatwiło mi to misję zamieć śnieżna. Nie wiedziałem jak pokonać wilki, póki mi nie napisało PO POLSKU :D że trzeba je zastrzelić.
Drugą sprawą jest to, czy na spolszczeniu działają kody? Nie używałem kodów na niemieckiej wersji gry, a na polskiej wpisuje VHOEZ i nic :(
Tworze solucje do misji Emergency 2012
mentosik1256
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 7
Rejestracja: 25 mar 2010, 13:58
Lokalizacja: Kraków

Re: Tłumaczenie, wersja 0.4 - błędy

Postautor: mal1957ful » 24 lis 2010, 18:59

jeśli chcesz kody to musisz wpisać vhoez a potem jeszcze fairy

-- Śro Lis 24, 2010 6:02 pm --

ja też dziekuje za spolszczenie pomogło mi z zniszczonym insbrukiem i atenami dziękuje za spolszczenie

a i jeszcze w nie których miejscach jest taki kwadracik zamiast polskich zanków :D


wiem czytałem nie znaleźliście sposobu na polskie znaki ale w to miejsce można by było wstawić np. za "ł" można wstawić "l"

jeszcze raz dziękuje za spolszczonko :)


pordroXD :D
mal1957ful
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 15 lis 2010, 20:30

Re: Tłumaczenie, wersja 0.4 - błędy

Postautor: Kamzik » 24 lis 2010, 19:47

można by było wstawić np. za "ł" można wstawić "l"


Wiemy że tak trzeba robić, może ktoś z rozpędu wpisał "ł" :)
Awatar użytkownika
Kamzik
Starszy brygadier
Starszy brygadier
 
Posty: 953
Rejestracja: 21 kwie 2009, 18:58
Lokalizacja: Zakopane
Pochwały: 115


Wróć do Emergency 2012

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość