Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Rozmowy dotyczące piątej części gry, Emergency 2012.

Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: dyferencjał » 28 lis 2010, 16:53

Witam
Potrzebuję kilka screenów ze spolszczonej gry w której są przedstawione efekty spolszczenie (np. menu, opis misji, jednostek, itp.)
Zrobiłbym to we własnym zakresie ale niestety nie posiadam gry.
Z góry dziękuje :)

-- Nie Lis 28, 2010 3:52 pm --

> Ponawiam prośbę, dosłownie 2,3 screeny...
Awatar użytkownika
dyferencjał
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 49
Rejestracja: 05 sty 2007, 19:35

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: Radek_1 » 28 lis 2010, 20:35

W emergency 2012 nie jest tak łatwo zrobić screeny. O ile teren misji widać i jednostki, tak zamiast menu jest czarny ekran, a okienka z informacjami znikają ze screenów, pomimo iż podczas robienia były aktywne.

Autor postu otrzymał pochwałę
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: COMMANDER » 28 lis 2010, 20:36

a print screen nie działa, żeby potem do painta wkleić.

Autor postu otrzymał pochwałę
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: dyferencjał » 28 lis 2010, 23:22

ajj, nie dobrze
Może mógłby ktoś zrobić kto używa frapsa, albo innego programu do robienia zrzutów z ekranu.
Awatar użytkownika
dyferencjał
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 49
Rejestracja: 05 sty 2007, 19:35

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: Radek_1 » 29 lis 2010, 00:03

Programy do robienia zdjęć również nie działają.
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: dyferencjał » 29 lis 2010, 09:00

huh...
No to świetnie :o
Dobra, dzięki wolgóle za informację.
Jak komuś kiedyś uda się strzelić parę screenów to niech je tu wrzuci.
Awatar użytkownika
dyferencjał
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 49
Rejestracja: 05 sty 2007, 19:35

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: Radek_1 » 29 lis 2010, 10:55

Sam bym potrzebował paru ;)
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: T.K. » 29 lis 2010, 22:10

A nie ma guzika do robienia zrzutów ekranu? (domyślam się że wcześniej pisaliście o print screen i fraps)
Courtesy
Profesionalism
Respect

N.Y.P.D.
Awatar użytkownika
T.K.
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 845
Rejestracja: 23 paź 2008, 17:41
Lokalizacja: SLU
Pochwały: 43

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: dyferencjał » 30 lis 2010, 17:33

No właśnie, może tak jak w Em4 za zrobienie screena odpowada któryś guzik z seri F1 - F12 (nie pamietam który to był w em4)
Awatar użytkownika
dyferencjał
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 49
Rejestracja: 05 sty 2007, 19:35

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: terminator » 02 gru 2010, 15:06

Awatar użytkownika
terminator
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 15
Rejestracja: 28 lis 2010, 11:30
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Pochwały: 1

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: dyferencjał » 02 gru 2010, 16:16

heh, fakt że jakość nie rozpieszcza, ale dobre i to :P
Dzieki terminator, napewno się przyda. 8)

PS. Jak ktoś inny posiada jeszcze screeny z efektami spolszczenia, to niech je tu wrzuca.
Teraz wyszło spolszczenie z opisami jednostek, to też by sie przydało :D
Ostatnio zmieniony 04 gru 2010, 13:17 przez dyferencjał, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
dyferencjał
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 49
Rejestracja: 05 sty 2007, 19:35

Re: Em2012 PL - potrzebuję pare screenów

Postautor: terminator » 02 gru 2010, 18:30

Jakość słaba, bo aparat mam tani i bardzo stary.
Ale ważne że zdięcia są czytelne
Awatar użytkownika
terminator
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 15
Rejestracja: 28 lis 2010, 11:30
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Pochwały: 1


Wróć do Emergency 2012

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości