Problem z Emergency 2012

Rozmowy dotyczące piątej części gry, Emergency 2012.

Problem z Emergency 2012

Postautor: Mati PL » 28 gru 2012, 14:32

Witam.
Piszę ponieważ jak już wiadomo mam problem z Emergency 2012. Mój problem jest następujący:

1.Gdy chcę uruchomić misję 10 klikając "Kontynuuj grę", lub klikając na misję dostaje komunikat:
"Program em2012.exe przestał działać.
Trwa wyszukiwanie rozwiązania problemu przez system Windows..."
Myślę, że powinno pomóc zainstalowanie gry na nowo. I tu rodzi się moje kolejne pytanie:

2.Gdzie znajdę zapisane stany gry.

Proszę o jak najszybszą pomoc. :)

Pozdrawiam: Mati PL
Ostatnio zmieniony 28 gru 2012, 18:38 przez Mati PL, łącznie zmieniany 1 raz
Mati PL
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 10
Rejestracja: 28 gru 2012, 14:18

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: waldekpolkowice » 28 gru 2012, 14:51

Zapisany stan gry masz pewnie w zakładce save. Z kąt masz gre ?
Najlepszą niespodzianką jest brak niespodzianek
MAM NOWE GG. MOJE GG - 47676401
Facebook Waldemar Szańkowski
Awatar użytkownika
waldekpolkowice
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1958
Rejestracja: 01 lip 2011, 19:18
Lokalizacja: Polkowice
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 65

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: Mati PL » 28 gru 2012, 17:08

Na płycie. Dostałem na Święta. Weź podaj po kolei w co wejść, by dojść do tej zakładki.
Mati PL
Sekcyjny
Sekcyjny
 
Posty: 10
Rejestracja: 28 gru 2012, 14:18

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: adamboc » 29 gru 2012, 18:28

Mam problem.Mam legalna gre emergency 2012 chcialem zainstalowac patch 1.3 ale pisze mi installed product is not compatible co zrobic?
adamboc
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 29 gru 2012, 18:26

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: COMMANDER » 29 gru 2012, 19:22

bo są 2 wersje patcha, 1 do pobranej gry, a drugi do pudełkowej.
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: adamboc » 29 gru 2012, 19:32

mam wersje pudelkowa jak masz patcha 1.3 albo 1.2 to daj tylko zeby dzialal

-- 29 gru 2012, 18:28 --

sciagalem wersje rozne i nie dzialalo
moze ty cos poradzisz

-- 29 gru 2012, 18:32 --

czy da sie zrobic tak zeby sie sprawdzanie aktulaizacji nie robilo
adamboc
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 29 gru 2012, 18:26

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: COMMANDER » 29 gru 2012, 19:33

Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: adamboc » 29 gru 2012, 19:36

to daje wersje 2.0
pozatym chcialem grac z no-cd dlatego sie pytam czy da sie wylaczyc sprawdzanie aktualizacji
adamboc
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 29 gru 2012, 18:26

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: COMMANDER » 29 gru 2012, 19:40

a masz ją w ogóle oryginalną ?
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: adamboc » 29 gru 2012, 20:02

tak dostalem na swieta
adamboc
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 29 gru 2012, 18:26

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: COMMANDER » 29 gru 2012, 20:03

angielską ?
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: adamboc » 29 gru 2012, 20:49

spoko juz wszystko wiem dzieki za pomoc
adamboc
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 5
Rejestracja: 29 gru 2012, 18:26

Re: Problem z Emergency 2012

Postautor: Florian » 24 sty 2013, 22:06

mam taki sam problem co w 1 poście i pozatym nie mogę grać przez internet bo gdy włączam gra wieloosobowa to wyskakuje taki komunikat "Program em2012.exe przestał działać.
Trwa wyszukiwanie rozwiązania problemu przez system Windows...", pobrałem i zainstalowałem tego patcha 2.0 i bez zmian za wyjatkiem innego tła w menu głównym.
Florian
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 4
Rejestracja: 23 gru 2012, 19:08


Wróć do Emergency 2012

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron