Patch

Rozmowy dotyczące piątej części gry, Emergency 2012.

Patch

Postautor: mistrz » 14 sty 2013, 14:29

Mam patcha 2.0 do Emergency 2012 no i jak instaluje
no pod oknem instalacji pisze InstalDir not found.
Co robić? Za pomoc + .
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: Patch

Postautor: COMMANDER » 14 sty 2013, 15:07

Zainwestować w oryginalną, do zamknięcia, pirat.
Żywa Legenda Tego Forum
Awatar użytkownika
COMMANDER
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 3208
Rejestracja: 08 mar 2007, 20:47
Lokalizacja: BIELSKO-BIAŁA
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 135

Re: Patch

Postautor: mistrz » 16 sty 2013, 20:46

Mam oryginał.



Pomoże ktoś?
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: Patch

Postautor: daniel2505 » 20 sty 2013, 22:10

robiłeś format systemu? dzieję się tak bo nie mam wpisu w rejestrze ze ścieżką gdzie jest jest zainstalowana gra. więc albo przeinstaluj grę lub pobrałeś złego patcha nie do tej wersji gry chyba są 2 pudełkowa i elektroniczna i patch musi być taki sam.
Spolszczenie do Emergency 4 Deluxe
Spolszczenie do Los Angeles Mod 2.0
Spolszczenie do Winterberg 6.0
Spolszczenie do Emergency 2012
Spolszczenie do Emergency 2013 w trakcie :)
Współpraca z zespołem tłumaczy :)
Awatar użytkownika
daniel2505
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 978
Rejestracja: 30 paź 2006, 01:49
Lokalizacja: Grudziądz
Pochwały: 55

Re: Patch

Postautor: mistrz » 21 sty 2013, 13:58

Tam em2012 w grze mi wyszukało i samo mi się zaczeło pobierać.
Spróbuję przeinstalować.
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11


Wróć do Emergency 2012

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość