Problem z napisami

Rozmowy dotyczące piątej części gry, Emergency 2012.

Problem z napisami

Postautor: Michal8809PL » 09 lut 2013, 20:31

Witam!
Mój problem polega na tym, że po uruchomieniu gry w Menu zamiast np. napisu Nowa Gra, wyświetla się ID_STATIC coś tam, tak samo dzieje się podczas właściwej rozgrywki, dubbing pozostaje jednak polski. Dodam, że gra dopiero co zainstalowałem. Jest bez żadnych modów. Po wcześniejszych instalacjach napisy były zwykłe.
Michal8809PL
Strażak
Strażak
 
Posty: 2
Rejestracja: 09 lut 2013, 20:25

Re: Problem z napisami

Postautor: waldekpolkowice » 09 lut 2013, 20:53

Musiałeś coś zepsuć we wpisach odpowiadających za te napisy ewentualnie gra pobrana jest z internetu :D
Najlepszą niespodzianką jest brak niespodzianek
MAM NOWE GG. MOJE GG - 47676401
Facebook Waldemar Szańkowski
Awatar użytkownika
waldekpolkowice
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1958
Rejestracja: 01 lip 2011, 19:18
Lokalizacja: Polkowice
Użytkownik zbanowany
Pochwały: 65

Re: Problem z napisami

Postautor: Michal8809PL » 09 lut 2013, 20:56

Gra jest w pełni legalna, a we wpisach nic nie ruszałem.
Michal8809PL
Strażak
Strażak
 
Posty: 2
Rejestracja: 09 lut 2013, 20:25

Re: Problem z napisami

Postautor: bebek112 » 15 lut 2013, 17:59

może źle się zainstalowała ?
reinstal spróbuj ;]
bebek112
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 227
Rejestracja: 24 gru 2009, 23:29
Lokalizacja: Piła
Pochwały: 5

Re: Problem z napisami

Postautor: Masterczulki » 15 lut 2013, 22:57

Ja tak miałem, bo podczas instalacji cały czas był błąd. W końcu ręcznie wypakowałem i wkleiłem odpowiedni folder i działa bez zarzutu :)
Awatar użytkownika
Masterczulki
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 111
Rejestracja: 12 wrz 2012, 12:13
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 2

Re: Problem z napisami

Postautor: daniel2505 » 19 lut 2013, 21:13

jaką wersje gry posiadasz ? chodzi o język bo wygląda to tak jak byś miał EN lub DE i ją spolszczyłeś dzieję się tak że w pliku CFG konfiguracyjnym masz podane folder lokalizacji jak włączasz grę to piszę ci język np PL lub EN oraz wersję 2.0 1.3 itp. Są 2 sposoby naprawy tego błędu albo zmienisz w folderze lang skrót języka na taki jaki masz w pliku CFG lub odwrotnie w pliku CFG zmienisz nazwę na taki jaki masz w folderze lang np PL LUB EN. jest jeszcze opcja że pliki tekstowe nie skopiowały ci się podczas instalacji. pobierz tez co są w temacie od spolszczenia do e2012 i wklej je do folderu lang zobacz czy coś to dało.
Spolszczenie do Emergency 4 Deluxe
Spolszczenie do Los Angeles Mod 2.0
Spolszczenie do Winterberg 6.0
Spolszczenie do Emergency 2012
Spolszczenie do Emergency 2013 w trakcie :)
Współpraca z zespołem tłumaczy :)
Awatar użytkownika
daniel2505
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 978
Rejestracja: 30 paź 2006, 01:49
Lokalizacja: Grudziądz
Pochwały: 55


Wróć do Emergency 2012

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość