Konsola chrome

Po prostu... można gadać o wszystkim

Konsola chrome

Postautor: mistrz » 03 lip 2015, 14:18

Wiecie może co znaczy ten błąd:
Uncaught TypeError: Cannot read property 'length' of undefined
w konsoli chroma. Po wpisaniu polecenia mi takie wyskakuje.
Pomocy !
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: Konsola chrome

Postautor: Radek_1 » 05 lip 2015, 13:04

Nie jestem pewien bo nie używam Chrome, ale wydaje mi się, że to błąd na stronie www którą przeglądasz akurat. Autor strony dodał atrybut lenght w znaczniku html, który takiego atrybutu nie posiada w specyfikacji.
Master
Of
Discussion

Prosimy używać przycisku do raportowania postów - to ułatwi pracę moderatorom i oszczędzi nie potrzebnych kłótni.
Awatar użytkownika
Radek_1
Generał brygadier
Generał brygadier
 
Posty: 1438
Rejestracja: 07 lis 2003, 23:42
Lokalizacja: Bełchatów
Pochwały: 29

Re: Konsola chrome

Postautor: mistrz » 05 lip 2015, 15:11

Aha, a da się jakoś naprawić to polecenie które wpisuje.
connect("ws://151.80.98.56:1502")
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: Konsola chrome

Postautor: Zari » 11 lip 2015, 10:32

Jest to błąd podczas uruchomienia javascriptu mówiący o tym, że próbowano odczytać property length z obiektu, który nie istnieje. Connect jest jakąś funkcją napisaną przez autora strony, na której jej używasz. Po samym wywołaniu nie jestem w stanie powiedzieć co konkretnie wewnątrz tej funkcji jest źle napisane i czy da się to jakoś łatwo obejść po stronie użytkownika.

Najlepiej zgłoś ten błąd autorowi strony.
emerytowany MODELER
Awatar użytkownika
Zari
Starszy kapitan
Starszy kapitan
 
Posty: 2143
Rejestracja: 04 lut 2006, 14:42
Lokalizacja: Siedlce/Warszawa
Pochwały: 104

Re: Konsola chrome

Postautor: mistrz » 11 lip 2015, 13:12

Dobra dzięki. To już nieważne. A możecie mi powiedzieć jak dodać wyjątek
do firewalla? Żeby mi strony nie blokował.
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11


Wróć do O wszystkim

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron