NFS: Rivals - dźwięk

Po prostu... można gadać o wszystkim

NFS: Rivals - dźwięk

Postautor: mistrz » 13 paź 2015, 15:25

Cześć, mam problem. Kiedy gram w NFS: Rivals (tzn. podczas wyścigu) to dźwięk mi
przerywa. W menu i poza mapą nie ma takich problemów. Jak już piszę to od razu zapytam,
mam 2 wersje nfsa, 32-bit i 64-bit, nie mogę włączyć 64-bitowej a 32 normalnie działa.
System naturalnie 64-bitowy. Kiedyś nie było takich problemów a teraz się tak dzieje.
Proszę o pomoc ;)
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: NFS: Rivals - dźwięk

Postautor: gagar » 18 paź 2015, 19:12

Co do dźwięku: http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=7183&p=91
Co do drugiego może być to wina cracku i niby istnieje do pobrania crackv2 który likwiduje problem ewentualnie odpalaj przez exe. 32 bit.
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
gagar
Młodszy kapitan
Młodszy kapitan
 
Posty: 2307
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard
Pochwały: 95

Re: NFS: Rivals - dźwięk

Postautor: mistrz » 22 paź 2015, 15:31

Jaki crack? Nie mam cracku, gra oryginalna. Napisałem że kiedyś działało a teraz nie.
Nic z grą nie robiłem.
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: NFS: Rivals - dźwięk

Postautor: gagar » 22 paź 2015, 20:11

Próbowałeś naprawę instalacji? Zmieniałeś może antywirusa? sterowniki od karty? dirext?
Poza tym nie napisałeś czy instalowałeś grę teraz, czy była zainstalowana już?
Masz ten sam system operacyjny co wtedy? Taką samą konfigurację sprzętu?
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
gagar
Młodszy kapitan
Młodszy kapitan
 
Posty: 2307
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard
Pochwały: 95

Re: NFS: Rivals - dźwięk

Postautor: mistrz » 27 paź 2015, 14:55

Wszystko tak samo, gry nawet nie reinstalowałem. Naprawa instalacji nic nie dała :( Spróbuję ją pobrać na nowo (z origina :D).
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11


Wróć do O wszystkim

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron