Trainz Simulator

Po prostu... można gadać o wszystkim

Trainz Simulator

Postautor: Kuba998 » 15 lis 2015, 14:47

Witajcie interesuję się trochę pociągami więc do dzisiaj gram w gre Maszyna EU07, od kilku dni zainteresowała mnie gra Trainz Simulator i mam do was pytanie może ktoś z was posiada taką grę najlepiej wersję 2009/10,12 i mógłby pomóc bo kupiłem wersję 2010 i jak uruchamiam wywala mnie na pulpit więc spróbowałem pobrać 2009 i 10 i jest tak samo wie może ktoś przez co tak się dzieje ?
Kuba998
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 129
Rejestracja: 25 maja 2014, 19:29
Pochwały: 1

Re: Trainz Simulator

Postautor: daniel2505 » 16 lis 2015, 01:33

zajrzyj do loga z gry. podaj konfiguracje sprzętowa bo tak to wróżenie z fusów.
Spolszczenie do Emergency 4 Deluxe
Spolszczenie do Los Angeles Mod 2.0
Spolszczenie do Winterberg 6.0
Spolszczenie do Emergency 2012
Spolszczenie do Emergency 2013 w trakcie :)
Współpraca z zespołem tłumaczy :)
Awatar użytkownika
daniel2505
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 978
Rejestracja: 30 paź 2006, 01:49
Lokalizacja: Grudziądz
Pochwały: 55

Re: Trainz Simulator

Postautor: Kuba998 » 16 lis 2015, 19:27

Windows XP Serive Pack 3, 3,2GB RAM, Karta graficzna NVIDIA GeForce 9500 GT, Procesor Pentium Dual Core CPU E5300 2.60 GHz
Jeśli ktoś z was posiada trainza proszę żeby zainstalował te oba modele i nagrał dla mnie filmik bo chce wiedzieć te modele w grze jak jadą itd.
http://xsoner-trainz.pl/infusions/downl ... oad_cat=11
Kuba998
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 129
Rejestracja: 25 maja 2014, 19:29
Pochwały: 1

Re: Trainz Simulator

Postautor: mistrz » 17 lis 2015, 14:47

Nie mam tej gry, ale może masz jakiegoś loga o crashu czy coś. Przeinstaluj najlepiej. Twój sprzęt raczej da rade
tej grze. Napisz może do pomocy technicznej. Z tego co się orientuje to do CDP ;) http://www.gry-online.pl/polski-wydawca.asp?ID=288

Autor postu otrzymał pochwałę
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11

Re: Trainz Simulator

Postautor: Kuba998 » 20 lis 2015, 17:21

Dobra, a czy ktoś mógłby nagrać dla mnie ten filmik o którym wspomniałem wyżej ? Dam pochwałę :)

-- 20 lis 2015, 17:21 --

Dobra kolega załatwił mi 10 i 12 trainz i zainstalowałem oba i w 10 mam problem ponieważ wgrałem kilka modów modeli i wogóle w taborze żadne lokomotywy się nie wyświetlają a jak wejdę w jakąś scenerię to wywala z niej, a w trainz 12 jest wszystko ok tylko nwm jak dodać wybrany model lokomotywy na daną trasę, pomoże ktoś ?
Kuba998
Starszy ogniomistrz
Starszy ogniomistrz
 
Posty: 129
Rejestracja: 25 maja 2014, 19:29
Pochwały: 1

Re: Trainz Simulator

Postautor: mistrz » 21 lis 2015, 13:00

Może coś źle robisz? Albo kolega ci dał pirata a na piracie sie nie da pewnie :D
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11


Wróć do O wszystkim

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości