Emergency 4, a Intel.

Po prostu... można gadać o wszystkim

Emergency 4, a Intel.

Postautor: koalas11231 » 21 wrz 2017, 22:54

Cześć. Chciałbym od kogoś dowiedzieć się, dlaczego Intel ma taką słabą kooperację z EM4. Na nim nie działa ani Manhattan, ani Sochaczew (póki co to testowałem). Brooklyn wywala po około 20 minutach. Za to inne gry, mniej lub bardziej wymagające nie są specjalnym problemem dla Intela. A dokładnie mam:

Laptop: Dell Latitude E6420
System: Windows 7 Professional 64-bit SP1
RAM: 4GB
Karta graficzna: Intel(R) HD Graphics 3000 (ok. 1700 MB pamięci)
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz

Naprawdę aż taki shit, żeby EM4 niektóre modyfikacje nie chadziały?

Pozdrawiam stare forum :wink:
koalas11231
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 656
Rejestracja: 09 kwie 2012, 07:18
Lokalizacja: WROCŁAW
Pochwały: 15

Re: Emergency 4, a Intel.

Postautor: DebolStrazak » 22 wrz 2017, 21:45

Dlatego zawsze lepiej dokupić normalną kartę graficzną do kompa bo nie wiadomo co się stanie :D
DebolStrazak
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 298
Rejestracja: 10 sty 2014, 20:17
Pochwały: 9

Re: Emergency 4, a Intel.

Postautor: mistrz » 22 wrz 2017, 23:34

Powodzenia w dokupowywaniu GPU do laptopa ;)
Gdyby nie wymyślono elektryczności, siedziałbym przed komputerem przy świeczkach.

Mój sprzęt:
i9-7900X
Gigabyte X299 AORUS Gaming 9
GTX 1080 Ti 2-way SLI
Corsair Dominator Platinum DDR4 2666 CL16 32GB
Corsair RM1000i
SilentiumPC Aquarius X70W
Awatar użytkownika
mistrz
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 915
Rejestracja: 30 lip 2011, 13:10
Lokalizacja: Nie wiem
Pochwały: 11


Wróć do O wszystkim

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość

cron