L.A. Mod 2.5 - jak załatwić terrorystów w jumbo-jecie?

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

L.A. Mod 2.5 - jak załatwić terrorystów w jumbo-jecie?

Postautor: HatorEM » 15 kwie 2009, 00:38

Witam!

Wiem, że w EM3 gra mało osób, ale dzięki takiemu modowi jak zrobił Hoppah, ta gra jeszcze długo nie umrze.
Czy ktoś może wie, jak rozprawić się z terrorystami w samolocie?
Bombę rozbroić jest łatwo. Gorzej z tymi kominiarzami. Zastrzelić się ich nie da, zaaresztować tym bardziej. Nie reagują na nic. Nie mówiąc o tym, że strasznie trudno jest wejść do samolotu. Żołnierze, SWAT, każdy po dłuższej chwili zostaje zabity, mimo, że strzela do napastników. Snajperzy strzelają chyba ślepakami, bo też nic to nie daje. Wchodzenie do samolotu po schodach to też loteria, bo wysyłasz 2 ludzi do zdjęcia terrorystów stojących zaraz przy pierwszych drzwiach, a Ci zamiast wejść do środka to w połowie drogi znikają gdzieś ze schodów i są pod nimi.

Jak ktoś wie, czy ta misja jest w ogóle do przejścia to proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
HatorEM
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1380
Rejestracja: 11 kwie 2009, 21:47
Lokalizacja: Karton Mod :D
Pochwały: 48

Postautor: zielas32 » 15 kwie 2009, 08:22

jest do przejscia.Jak w to gralem to bralem zawsze granat oslepiajacy i aresztowalem kazdego po kolei.Z niektorymi to snnajper sie rozprawial ale musisz stanac tak zeby nie strzelal on w siedzenia bo wtedy go nie zalatwisz.Na pocztku aresztujesz z 2 3 a potem tylko dokana\czasz snajperem.Nic skomplikowanego.
Bogu na Chwałe !
Ludziom na ratunek!
Awatar użytkownika
zielas32
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 751
Rejestracja: 21 gru 2008, 13:12
Pochwały: 33

Postautor: HatorEM » 15 kwie 2009, 21:53

zielas32 pisze:jest do przejscia.Jak w to gralem to bralem zawsze granat oslepiajacy i aresztowalem kazdego po kolei.Z niektorymi to snnajper sie rozprawial ale musisz stanac tak zeby nie strzelal on w siedzenia bo wtedy go nie zalatwisz.Na pocztku aresztujesz z 2 3 a potem tylko dokana\czasz snajperem.Nic skomplikowanego.


Nie brałem się za granat. Myślałem, że uda mi się ich zdjąć bezpośrednio albo snajperem, ale w obu przypadkach okazywało się, że terroryści są kuloodporni.:lol: Najbardziej wkurza mnie wchodzenie na pokład samolotu. coś się Hoppah'owi to niezbyt udało, bo ludzie wysłani do akcji w połowie drogi schodzą wirtualnie na dół i zamiast być w samolocie to stoją pod nim.

Dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
HatorEM
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1380
Rejestracja: 11 kwie 2009, 21:47
Lokalizacja: Karton Mod :D
Pochwały: 48

Postautor: zielas32 » 15 kwie 2009, 23:02

nie ma sprawy.No to jest minus tej misji.Trzeba sie troche pomeczyc zeby wejsc do srodka po schodach.Ale coz do przejascia :)
Bogu na Chwałe !
Ludziom na ratunek!
Awatar użytkownika
zielas32
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 751
Rejestracja: 21 gru 2008, 13:12
Pochwały: 33

Postautor: dymek_Ogniomistrz » 14 maja 2009, 23:36

ja tam 4 granaty rzucilem to wybiegli i odrazu snajperem
Złamanie 3 pkt regulaminu.
dymek_Ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 46
Rejestracja: 10 maja 2009, 21:46
Lokalizacja: gDAŃSK
Pochwały: 1

Postautor: zielas32 » 15 maja 2009, 11:14

dziwne :shock: o ile wiem to jak rzucisz granat to tylko stoja przez chwile i nic nie robia bo sa oszolomieni :P
Bogu na Chwałe !
Ludziom na ratunek!
Awatar użytkownika
zielas32
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 751
Rejestracja: 21 gru 2008, 13:12
Pochwały: 33

Postautor: max5c » 15 maja 2009, 16:43

no właśnie ....

to ty jakiś fajną wersje LA 2.5 masz...
Często się mylę - Ale nigdy nie wątpię...


SR "RESCUE" Bielsko-Biała
max5c
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 567
Rejestracja: 16 gru 2008, 15:57
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Pochwały: 8

Postautor: Midlum » 15 maja 2009, 17:25

Może reinstal by pomógł?
Prace nad poradnikiem do Winterberga wstrzymane. Postęp: Ok. 35%

Największa i najnowocześniejsza wraz z najlepszym poligonem JRG/SP w Polsce - CS PSP Częstochowa
Awatar użytkownika
Midlum
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 731
Rejestracja: 18 kwie 2008, 00:44
Lokalizacja: Częstochowa
Pochwały: 19

Postautor: HatorEM » 23 maja 2009, 11:50

Midlum pisze:Może reinstal by pomógł?


REinstal nie był potrzebny. To jest wina Hoppacha w opracowaniu wejścia kogokolwiek ze służb po tych schodach do samolotu. Trzeba po prostu wiedzieć, w DOKŁADNIE którym MIEJSCU trzeba zrobić prawoklik z wydaniem komendy, aby osoba w połowie drogi nie przechodziła przez schody w dół. Pewnie to problem z prawidłowym ustawieniem ścieżki. Nic to. Misję przeszedłem na 2 sposoby. Bez granatów się obyło.
Awatar użytkownika
HatorEM
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1380
Rejestracja: 11 kwie 2009, 21:47
Lokalizacja: Karton Mod :D
Pochwały: 48


Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości