Problemy z zainstalowaniem na windows 7

Rozmowy związane Emergency 4 Global Fighters For Life.

Problemy z zainstalowaniem na windows 7

Postautor: oskar961 » 04 kwie 2010, 15:00

Cześć wszystkim.Ostatnio zmieniłem komputer na nowy i teraz mam windowsa 7 64 bit. Jak instaluje gre (Emergency 4) no wyskakuje mi taki komunikat.

Błąd transferu składnika.
Składnik: Default feature
Grupa pliku: Files
Plik: H:\data2.cab
Błąd:Błąd danych (CRC)

Proszę o pomoc:)
Gra jest oczywiście orginalna i na xp normalnie chodziła
oskar961
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 3
Rejestracja: 04 kwie 2010, 14:39
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: gagar » 04 kwie 2010, 15:02

EMERGENCY 4 JEST POD WINDOWS XP i 2000 jak byś nie wiedział to raczej sobie nie pograsz na Windows 7 ;p
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
Bierz co chcesz moedl weź SCRT też GBA,GCBA, SCRDDDDD
gagar
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 2125
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard/München
Pochwały: 87

Postautor: Zari » 04 kwie 2010, 15:15

EMERGENCY 4 JEST POD WINDOWS XP i 2000 jak byś nie wiedział to raczej sobie nie pograsz na Windows 7 ;p

U mnie na Win 7 x64 pięknie śmiga więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.

A błąd wskazuje na uszkodzenie płyty.
MODELER
Awatar użytkownika
Zari
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 2140
Rejestracja: 04 lut 2006, 14:42
Lokalizacja: Siedlce/Warszawa
Pochwały: 104

Postautor: oskar961 » 04 kwie 2010, 15:25

A może byś mógł mi coś doradzić.....Czy wogóle jest jeszcze jakaś szansa???
oskar961
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 3
Rejestracja: 04 kwie 2010, 14:39
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: gagar » 04 kwie 2010, 15:30

może się pomyliłem ale z własnego doświadczenia mówię bo większość gier mi na win7 nie chodziła tak jak kilku osobą które znam ;D
Polak jak se chce to se kurde potrafi.
Bierz co chcesz moedl weź SCRT też GBA,GCBA, SCRDDDDD
gagar
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 2125
Rejestracja: 03 wrz 2009, 21:48
Lokalizacja: Nowogard/München
Pochwały: 87

Postautor: T.K. » 04 kwie 2010, 17:58

gagar pisze:EMERGENCY 4 JEST POD WINDOWS XP i 2000 jak byś nie wiedział to raczej sobie nie pograsz na Windows 7 ;p


A u mnie chodzi na Viście :D
Awatar użytkownika
T.K.
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 845
Rejestracja: 23 paź 2008, 17:41
Lokalizacja: SLU
Pochwały: 43

Postautor: bebek112 » 04 kwie 2010, 18:31

ja gram na win7 i chodzi bardzo dobrez
jesli masz bład crc to masz płyte uszkodzona(na 99%)
szansa jest sa programy ktore moga odzyskac lub naprawic dane
bebek112
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 227
Rejestracja: 24 gru 2009, 23:29
Lokalizacja: Piła
Pochwały: 5

Postautor: mati113 » 04 kwie 2010, 19:05

Ja mam XP na kompie a na laptopie mam win 7 grę mam zainstalowaną zarówno na komputerze jak i na laptopie i gra działa na obu Windowsach.Więc pewnie będzie to wina gry.
"Urodzeni by walczyć z ogniem,wyszkoleni by zwyciężać"
mati113
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 335
Rejestracja: 05 mar 2010, 13:28
Lokalizacja: Bytom
Pochwały: 8

Postautor: T.K. » 04 kwie 2010, 19:37

a jeżeli masz płytę i jest uszkodzona to możesz napisać do wydawcy (o ile kupiłeś takę) jak nie to załatw sobie kopię zapasową :D
Awatar użytkownika
T.K.
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 845
Rejestracja: 23 paź 2008, 17:41
Lokalizacja: SLU
Pochwały: 43

Postautor: mati113 » 04 kwie 2010, 20:37

no tak albo jeśli kupił w jakimś sklepie powiedzmy Media Markt a ma paragon może również Ją tam odnieś o ile nie minęło od zakupu gry 3dni oczywiście z paragonem bo inaczej to lipa :P
"Urodzeni by walczyć z ogniem,wyszkoleni by zwyciężać"
mati113
Aspirant
Aspirant
 
Posty: 335
Rejestracja: 05 mar 2010, 13:28
Lokalizacja: Bytom
Pochwały: 8

Postautor: WojteQ » 04 kwie 2010, 20:40

Ja mam windowsa 7 i gram w emergency... niewiem w czym rzecz ale wejdz we wlasciwosci ikonki od eme i sprobuj odpalic w trybie zgodosci z win xp SP 2
"My heart is like an open highway"
Awatar użytkownika
WojteQ
Starszy brygadier
Starszy brygadier
 
Posty: 1832
Rejestracja: 19 lis 2008, 19:47
Lokalizacja: Gdańsk
Pochwały: 53

Postautor: PSP Durham » 04 kwie 2010, 21:15

Ten Problem jest mi znany :D wez niech ktos ci wysle folder Data2 potem otworz plyte i podmien to :P ja tak zrobiłem i zadziałało :D
http://www.strazdzierzgon.pl.tl/Strona-startowa.htm

Lech Kaczyński Has Been Left The Party.
Awatar użytkownika
PSP Durham
Starszy aspirant
Starszy aspirant
 
Posty: 618
Rejestracja: 17 sty 2009, 15:34
Lokalizacja: POLSKA - Malbork - Anglia - Durham
Pochwały: 9

Postautor: oskar961 » 05 kwie 2010, 08:25

W takim razie miałbym prośbe czy mógłby mi Ktoś wysłać na poczte ten folder data2???

oskarjesion@wp.pl
oskar961
Starszy strażak
Starszy strażak
 
Posty: 3
Rejestracja: 04 kwie 2010, 14:39
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Eddy » 05 kwie 2010, 11:06

Proponuję ściągnąć całą grę... skoro masz oryginał możesz się bez problemu zaopatrzyć w kopię.
Awatar użytkownika
Eddy
Młodszy aspirant
Młodszy aspirant
 
Posty: 296
Rejestracja: 07 cze 2006, 19:47
Pochwały: 6

Postautor: HatorEM » 05 kwie 2010, 17:19

@ gagar

To, że u Ciebie coś nie poszło pod Win7, nie oznacza, że nie pójdzie u kogoś innego, kto wie jak to zrobić. :-)))


@Eddy
Jak zainstaluje z pirata, to będzie miał problem z modami, jeśli plik Mod-Installera jest także w tym uszkodzonym pliku [data2.cab]

Tak na marginesie - pliki .cab da się rozpakować WinZipem :D
Awatar użytkownika
HatorEM
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1368
Rejestracja: 11 kwie 2009, 21:47
Lokalizacja: Karton Mod :D
Pochwały: 48

Następna

Wróć do Emergency 4

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości