Błędy w Modzie Pl 0.1b

Wszystko co dotyczy modów do Emergency 3, w tym naszego - polskiego moda. :)

Błędy w Modzie Pl 0.1b

Postautor: _maroko.nine.one » 22 sty 2006, 14:02

Tu zgłaszajcie blędy w modzie, o których my nie mamy pojęcia. Podam też listę błędów, o których mamy pojęcie :D .

-Brak obrazków i opisów pojazdów;
-brak opisów wogóle czegokolwiek:);
-Niedorobiona armatka straży;
-Nie możliwe jest wsadzenie sniperów spowrotem do więźniarki i innych pojazdów;
-Nie możliwe jest wsadzenie więźnia do więźniarki;
-Brak map;
-w 2 misji nie mozna wysłąć helikoptera do szpitala;
-Poprawić drogi dla pojazdów ratowniczych;
-lekarze mogą wsiadać do karawanu;
-jak goście z zakładu pogrzebowego wezmą trupa zamieniają się na pielęgniarzy;
-brak wejscia i wyjścia dla śmigłowca w 6 misji;

Zgłoszone i potwerdzone błedy będę dopisywał, więc za nim napiszesz o tym błędzie, to przeczytaj czy już o nim nie wiemy.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2006, 22:20 przez _maroko.nine.one, łącznie zmieniany 5 razy
Mów mi maroko, nie Maroko.

25 osób na mojej liście zablokowanych na gg. Chcesz być następny? Pisz do mnie jakieś głupoty.

"Abyśmy nigdy nie zapukali do Twych drzwi" - SPAT
Awatar użytkownika
_maroko.nine.one
Kapitan
Kapitan
 
Posty: 1553
Rejestracja: 04 wrz 2004, 20:38
Lokalizacja: Wrocław
Pochwały: 5

Postautor: --Krzysiek-- » 22 sty 2006, 14:11

-Brak mapy 8)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: LOPI » 22 sty 2006, 15:47

w drugiej misji nie można wysłać helikoptera z powrotem do bazy
LOPI
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 51
Rejestracja: 31 paź 2005, 21:26
Lokalizacja: KRK
Pochwały: 1

Postautor: kandek » 22 sty 2006, 17:51

nie wszystkie pojazdy są dostępne w grze swobodnej. moim zdaniem ciut za ciemno jest na obszarze kazdej misji... przez co nie widac szczegółów pojazdów. musialem doswietlac sobie wozem technicznym. no i nie wiem czemu ale wydaje mi się ze za czesto pojazdy jezdzą tyłem (moze mialem akurat takie szczescie ale ciagle to zauwazalem). pa
kandek
 

Postautor: LOPI » 22 sty 2006, 18:07

1. Jeśli chodzi o jasność to moim zdaniem jest dobrze, kto w końcu powiedział że wszystkie misje mają być wykonywane w ciągłu dnia. Ciemność powoduje lepszą atmosfere:D
2. Co do jazdy tyłem pojazdów to sie zgodze, szczególnie po poleceniu powrót do bazy
3. Jeśli chodzi o więźniarke to nie można do niej nikogo wsadzić z powrotem, nawet więźnia
AVRIL LAVIGNE 4-EVER
LOPI
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 51
Rejestracja: 31 paź 2005, 21:26
Lokalizacja: KRK
Pochwały: 1

Postautor: bercik » 22 sty 2006, 18:54

LOPI: podaj jaka masz wersje gry (PL, EN, DE) bo przynajmniej u mnie wieznia mozna wsadzic bez problemu

_maroko.nine.one: wyslalem skrypt umozliwiajacy wsadzenie snajpera do furgonetki
"God, root, what is difference?"

Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu WWW poświęconego szeroko rozumianej "komputerologii" - http://www.opcode.eu.org/ - tam również więcej informacji o mnie.
Awatar użytkownika
bercik
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 675
Rejestracja: 11 lis 2003, 20:41
Pochwały: 15

Postautor: --Krzysiek-- » 22 sty 2006, 21:21

Ja mam PL i nie da sie :) :(
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: LOPI » 22 sty 2006, 21:30

PL topwaru/bez żadnych dodatkowych patchów
Ostatnio zmieniony 22 sty 2006, 21:32 przez LOPI, łącznie zmieniany 1 raz
LOPI
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 51
Rejestracja: 31 paź 2005, 21:26
Lokalizacja: KRK
Pochwały: 1

Postautor: --Krzysiek-- » 22 sty 2006, 21:32

Na wozie ratownictwa technicznego są niemieckie napisy
(można by daćnapisy typu STRAŻ POŻARNA, Tel.998 i numery pojazdu ) :)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: kandek » 22 sty 2006, 21:45

no dobra, ale moim zdaniem i tak jest za ciemno. 7/7 misji jest w mroku... papa
kandek
 

Postautor: bercik » 22 sty 2006, 22:56

ciekawe bo ja tez mam PL ... ale czy nie ma komendy czy nie ma reakcji na wydana komende wsadzania aresztowanego ?
"God, root, what is difference?"

Zapraszam do odwiedzenia mojego serwisu WWW poświęconego szeroko rozumianej "komputerologii" - http://www.opcode.eu.org/ - tam również więcej informacji o mnie.
Awatar użytkownika
bercik
Nadbrygadier
Nadbrygadier
 
Posty: 675
Rejestracja: 11 lis 2003, 20:41
Pochwały: 15

Postautor: LOPI » 22 sty 2006, 23:52

nie ma wogóle żadnych komend dotyczących więźniarki
AVRIL LAVIGNE 4-EVER
LOPI
Młodszy ogniomistrz
Młodszy ogniomistrz
 
Posty: 51
Rejestracja: 31 paź 2005, 21:26
Lokalizacja: KRK
Pochwały: 1

Postautor: --Krzysiek-- » 23 sty 2006, 10:09

Do więzniarki da sie wsadzić sanitariusza i lekarza nie da sie zaś wsadzać więzniów ani policjantów (nie ma komendy)
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Postautor: kandek » 23 sty 2006, 10:34

u mnie bylo OK. Nie moglem tylko wsadzic snajpera do busa policyjnego. A moze Tobie Krzysiek się porypało z karawanem?? ps. O wiele taniej jest odwozić rannych karawanem zamiast karetkami;)
kandek
 

Postautor: --Krzysiek-- » 23 sty 2006, 10:54

Nie u mnie do tego busa sprintera da sie wsadzać lekarzy i sanitariusza a nie da się wsadzać złodzieji i policjantów itp.
www.112polkowice.pl
Awatar użytkownika
--Krzysiek--
Aspirant sztabowy
Aspirant sztabowy
 
Posty: 1129
Rejestracja: 20 sty 2006, 21:30
Lokalizacja: Polkowice
Pochwały: 10

Następna

Wróć do Mody

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość